Top

dieetvoeding

Dit gamma bevat een aantal essentiële voedingsmiddelen. De plantaardige bouillonblokjes bevatten geen smaakversterkers of glutamaten. Tarwekiemen zijn rijk aan vit. B en E en zijn een belangrijke bron van proteïnen, koolhydraten en poly-onverzadigde vetzuren. Naturcitine bevat een hoog gehalte aan fosfolipiden (98%) met een gunstige invloed op het bloed, het cholesterolmetabolisme en de mentale functies. De vervangkoffie met graan, eikels, gedroogd fruit en chicorei heeft een heerlijke smaak en aroma. Chiazaadjes zijn een bron van proteïnen en zijn rijk aan onverzadigde vetzuren en natuurlijke anti-oxidanten. De haverzemelen zijn zeer geschikt om de aanvoer van oplosbare vezels in het dieet te verhogen. Steviat wordt gemaakt met natuurlijk stevia-extract en is een goed alternatief voor suiker.
Bouillonblokjes (100% plantaardig) - Caldo Vegetal
Bouillonblokjes (100% plantaardig) - Caldo Vegetal
Plantaardig concentraat met een heerlijk aroma en smaak. Ideaal om verschillende gerechten op smaak te brengen.
Zonder additieven. Zonder glutamaten. Zonder bewaarmiddelen en kleurstoffen.

Ingrediënten:
Zeezout, maïszetmeel, melkwei, zonnebloemolie, hydrolysaat van sojaproteïnen, gedehydrateerde groenten (7,5%) (selderij, prei, wortel en ui) en gistextract
Chia zaadjes
Chia zaadjes
Bron van proteïnen. Zonder zout.
Chiazaadjes zijn rijk aan onverzadigde vetzuren (ongeveer 90% van de vetten) en aan natuurlijke antioxidanten (flavonoïden 375 mg/100 g), die beschermen tegen oxidatie en vroegtijdige celveroudering. Dankzij het hoog vezelgehalte kunnen Chiazaadjes helpen bij de correctie van voedingsproblemen en hebben ze een invloed op de darmtransit.

Zonder bewaarmiddelen en kleurstoffen.
Naturcitine (GMO free)
Naturcitine (GMO free)
Sojalecithine met een hoge energiewaarde die snel opgenomen wordt. Hoog gehalte aan fosfolipiden (98% van alle vetten), waarvan de grootste groep de fosfatidylcholine is. Deze stof heeft een gunstig effect op het vetgehalte in het bloed, het metabolisme van cholesterol, de mentale functie en het geheugen.
Zonder bewaarmiddelen en additieven.
Olitomate bio (broodbeleg)
Olitomate bio (broodbeleg)
Mediterraans ontbijt.
Geproduceerd volgens de Europese normen voor biologische landbouw.

Zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen.
Quercus (vervangkoffie) 100 g
Quercus (vervangkoffie) 100 g
Instant vervangkoffie zonder cafeïne. 10% vezels.
Heerlijke smaak en aroma. Quercus veroorzaakt geen zenuwachtigheid of slaapproblemen, en kan dus op om het even welk moment van de dag gebruikt worden. Zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen of additieven.
Steviat druppels
Steviat druppels
Zoetstof op basis van stevia (Stevia rebaudiana).
Steviat tabletten
Steviat tabletten
Zoetstof op basis van stevia (Stevia rebaudiana) en xylitol.
Tarwekiemen (GMO free)
Tarwekiemen (GMO free)
Natuurlijk product. Hoog gehalte aan vitaminen (vit. E, B-groep, etc.). Belangrijke bron van proteïnen, aminozuren, koolhydraten, mineralen en oligo-elementen.
Zonder bewaarmiddelen en additieven.
Tarwezemelen bio
Tarwezemelen bio
100% extra fijne tarwezemelen, zonder bewaarmiddelen of additieven.