Top

Tropolox

  • Tropolox
rating 5
(4.6 / 7 Reviews)

Eigenschappen:
De tabletten zijn gecoat waardoor de ingrediënten geleidelijk worden vrijgegeven in de darm. Oregano, tijm en marjolein ondersteunen de immuniteit. Den en tijm verzachten de luchtwegen.

Samenstelling:
Gelyofiliseerd extract van Oost-Indische kers (Tropaeolum majus L., blad) (5:1) 125 mg, essentiële oliën van oregano (Origanum vulgare L., blad) 25 mg, marjolein (Origanum majorana L., blad) 17,5 mg, grove den (Pinus sylvestris L., blad) 17,5 mg, tijm (Thymus vulgaris L., blad) 15 mg en lavendel (Lavandula angustifolia Mill., bloeiende toppen) 10 mg

Presentatie:
Doos met 40 geblisterde tabletten


Gebruik: 
 1 tablet per 15 kg lichaamsgewicht/dag, tenzij anders voorgeschreven

CNK:
2120921

NUT:

PL136/61Reviews (7)
rating 5 (4.6 / 7 Reviews)

rating 5 Wordt door mijn echtgenoot gebruikt al vele jaren - beveelt dit aan iedereen aan die hetzelfde probleem heeft.

rating 5 Erg goed ondersteunend product voor de immuniteit, zowel voor acute situaties als regelmatig "onderhoud" voor mensen met een verzwakt immuunsysteem !

rating 5 Wij gebruiken Tropolox bij een bronchitis omdat dit een middel is dat de weerstand versterkt. Het heeft ook al goed geholpen bij sinusitis en daarom hebben wij dit altijd in huis. Voor ons is het als een natuurlijk antibioticum en de prijs vinden we niet hoog omdat het echt helpt.

rating 5 Dit product is is ook geschikt tegen gewricht pijn
heb ik ondervonden

rating 4 natuurlijk antibioticum dat de weerstand versterkt en virale, zelfs bacteriƫle infecties bevecht met goed resultaat. Wel grote pillen die zwaar op de maag vallen...

rating 4 Deze tabletten helpen zeer goed bij een grieperig (of infectie) gevoel. Het feit dat dit zo'n natuurlijk product is vind ik een absolute plus. Een minpuntje is wel dat de tabletten vrij groot zijn om te slikken.

rating 4 Ben je verkouden en wil je op een natuurlijke manier snel beter worden... Soria Tropolox Complex ! Doe een kuur en je zal zien dat je er weer tegenaan kunt.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code