Top

RDI

Soria Natural is leidinggevend in plantenonderzoek en beschikt over een groot RDI centrum (Research, Development, Innovation). Het centrum beschikt over een proefinstallatie met CO2-extractie, een onderzoekslaboratorium voor celkweek en een laboratorium met de nieuwste technieken voor voedselverwerking.
 
Het bedrijf investeert jaarlijks 5% van de omzet in onderzoek naar nieuwe producten. Deze belangrijke inzet op het vlak van RDI heeft als doel nieuwe eigenschappen van planten te ontdekken en onderzoek te doen naar hun heilzame effecten op het organisme om doeltreffende producten te ontwikkelen met therapeutische garantie.
 
Dankzij voortdurend onderzoek en 40 jaar ervaring in de verwerking van medicinale planten, heeft Soria Natural de traditionele extractiemethoden kunnen optimaliseren om zoveel mogelijk inhoudsstoffen uit de medicinale planten te halen.
 
ONDERZOEKSPROGRAMMA’S
 
Soria Natural maakt samen met diverse ziekenhuizen, universiteiten en onderzoekscentra (bv. het Centrum voor Kankeronderzoek (CIC) van Salamanca) deel uit van Europese onderzoeksprogramma’s om nieuwe producten te ontwikkelen, die goede resultaten geven en kunnen ingezet worden bij de meest voorkomende moderne degeneratieziekten.