Top

Pecto balm baby

  • Pecto balm baby
rating 5
(4.3 / 6 Reviews)

Eigenschappen:
Pecto balm baby is een 100% natuurlijke mix van zuiverende essentiële oliën (2,25%) en voedende plantaardige oliën, om vrijer te ademen.

Een natuurlijke borstbalsem op basis van biologische oliën zoals argan, cocos en zachte amandelolie die de huid voeden, hydrateren en beschermen. De essentiële oliën dringen via de huid diep binnen in de luchtwegen waar ze hun zuiverende en krampwerende werking kunnen uitoefenen. Marjolein en lavendel houden de luchtwegen vrij en rustig. Bonenkruid, hyssop en den ondersteunen de natuurlijke expectorerende werking.

Zonder synthetische kleur-, geur- en bewaarstoffen, PEG, minerale oliën, parabenen en siliconen. 

Presentatie:
Airless container van 50 g


Gebruik:
Vanaf 1 maand, 2 vingertoppen 2 x per dag aanbrengen op de voetzolen, op de borst of op de rug van de baby. Van 6 tot 30 maanden kan men de borstzalf 3 x per dag aanbrengen. Aanbrengen na het baden op een droge huid, eerst goed afdrogen.
Opgelet! Rechtstreeks contact vermijden met de neus, de ogen of de mond van de baby. Doe eerst een huidtest om te zien of er geen allergische reacties optreden.

CNK:

3157336


Reviews (6)
rating 5 (4.3 / 6 Reviews)

rating 3 Ik heb het product nog maar enkele keren gebruikt. Ik heb wel de indruk dat het werkt, vooral bij het op de borst smeren. Van het onder de voetjes smeren zoals sommige mensen aanraden, ben ik nog niet van overtuigd. De geur is wel nogal sterk, je handen en de kleertjes van je baby ruiken er meteen erg naar. Is een beetje jammer omdat de typische babygeur verloren gaat :-) Maar het belangrijkste is dat het helpt.

rating 4 maakt neus vrij, garantie voor goeie en diepe nachtrust

rating 5 Beste Anoniem, is het mogelijk om ons telefonisch te contacteren op het nummer 051/588030

rating 4 Mijn zoontje is 13 maanden en hij heeft er een beetje van ingeslikt hij had zo een staal met zijn tandjes gebeten ??? Moet ik naar de dokter of ??

rating 5 Ideaal voor verkoudheden. Aan voetjes voor het slapen gaan, bevordert goede nachtrust

rating 5 Ideaal om luchtwegen vrij te houden

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code