Top

kwaliteit

Soria Natural is gekend voor haar uitgebreide kwaliteitscontroles, waardoor het bedrijf veilige producten met gegarandeerde therapeutische activiteit kan afleveren
 

Door grondige kwaliteitscontroles kan Soria Natural de therapeutische activiteit van de producten garanderen.
 
Om te voldoen aan de kwaliteitsvereisten voert Soria Natural in drie stadia van het productieproces kwaliteitscontroles uit: op de grondstof, het tussenproduct en het eindproduct. De modernste analyse- en kwantificatietechnieken worden toegepast om de actieve bestanddelen te bepalen, die verantwoordelijk zijn voor de heilzame eigenschappen van de plant. De producten worden ook geanalyseerd op pesticiden, bestrijdingsmiddelen, zware metalen, microbiologie, radioactiviteit, micotoxines en allergenen.
 
Soria Natural bezit de volgende certificaten:
 
-       GMP voor de productie van geneesmiddelen
-       ISO 9001 voor het kwaliteitsbeheersysteem
-       ISO 14001:2004 voor het milieubeheersysteem
-       ES-ECO-016-CL voor biologische producten
 
EDH EFFICIËNTE DAGELIJKSE HOEVEELHEID ACTIEVE BESTANDDELEN
 
Alle producten van Soria Natural bevatten een gestandaardiseerde hoeveelheid actieve bestanddelen om de therapeutische werking te garanderen.
 
De EDH (Efficiënte Dagelijkse Hoeveelheid) van het product hangt af van de actieve bestanddelen. De hoeveelheid planten of extracten in een product wordt in functie van de analyseresultaten aangepast. Elk lot plantenmateriaal kan verschillen in geur, kleur, smaak en viscositeit. Dit is het bewijs van de natuurlijke oorsprong, de standaardisatie en de werkzaamheid van het eindproduct.