Top

Curcumin

  • Curcumin
rating 5
(4.5 / 10 Reviews)

Eigenschappen:
Kurkuma ondersteunt soepele gewrichten en een goede weerstand.
Gember draagt bij tot de spijsvertering en een normale immuunrespons.
Beide zijn sterke antioxidanten.

Samenstelling:
Biogeoptimaliseerd extract van Kurkuma (Curcuma longa Vahl., wortel) (25:1) 300 mg (285 mg actieve curcumine), droog extract van Gember (Zingiber officinale Roscoe, wortel) (20:1) 150 mg (6 mg gingerol), cellulose (bindmiddel), shellac (glansmiddel), plantaardige olie (omhulling), magnesiumstearaat (smeermiddel), natriumcroscarmellose (ontbindingsmiddel)


Standaardisatie per tablet:
Actieve curcumine     
Gingerol
285 mg
6 mg

Presentatie:
Doos met 60 tabletten


Gebruik:
3 tabletten per dag

CNK:
2688083

NUT:
PL136/97Reviews (10)
rating 5 (4.5 / 10 Reviews)

rating 5 gewoon super, bijna geen pijn meer. en kan een ganse dag bezig zijn.

rating 4 Efficiƫnte en natuurlijke manier om de pijn bij ontstekingen te verlichten

rating 4 Deze Curcuma is een van de vele in de farmacie en die ik voor mezelf wil gebruiken, voor mijn vrouw een ander merk besteld om het effect op deze twee verschillende merken te testen. TOT NU EEN LICHTE VERBETERING VAN DE KNIEGEWRICHTEN. Zal het enige maanden moeten nemen om om het effect te kennen.

rating 4 Ik gebruik de Curcumin tabletten nu een week en heb beduidend minder gewrichtspijn!

rating 5 Onmisbaar voor mijn man voor gewrichtsklachten

rating 4 Wanneer ik de prijs/kwaliteit(inhoud) vergelijk, zit dit product heel goed. De weldaden van curcumin werden al frequent beschreven. Ikzelf ben nog maar een half doosje ver, dus te vroeg om een juist oordeel te vellen. Maar denk toch dat ik minder onstekingsgevoelig ben...

rating 4 Ik neem dit product al een 4-tal maanden in, op aanraden van de huisarts en dit in combinatie met groene thee die 15 min getrokken is. Het is een prima ontstekingswerend middel.

rating 5 Gemakkelijk in te nemen en een goede werking wegens zijn samenstelling van de planten die erin verwerkt zijn.We gebruiken 2x2 per dag op voorschrift van de homeopaat die het een zeer goed middel vindt tegen allerlei ontstekingen.

rating 5 Onze CURCUMIN bevat geen phosphatidylcholine.

rating 5 graag had ik geweten als jullie curcumintabletten ook fosfadylcholine uit lecithine bevatten. Indien dit het geval is had ik de oorsprong van de lecithine willen weten.
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code