Top

planten stamcellen

Eye contour cream
Eye contour cream
Eigenschappen:
Oogcontourcrème op basis van stamcellen  van rode druiven en sequoiabladeren. Ontwikkeld om de huid te voeden, de collageensynthese te stimuleren en rimpelvorming tegen te gaan. Sheaboter en aquaporines uit granaatappel herstellen de vochtbalans en maken de huid soepel, zacht en stevig. Vit. C en E zorgen voor de antioxidant werking en verminderen donkere en rode kringen rond de ogen. Met UVA/UVB filter.
Hydrating cream, droge huid
Hydrating cream, droge huid
Eigenschappen:
Gezichtscrème op basis van stamcellen van rode druiven en sequoiabladeren. Activeert de groei van huidcellen. Aquaporines, de proteïnen uit het extract van granaatappel, herstellen de vochtbalans en houden de huid gehydrateerd. De poly-sacchariden uit sennaextract maken de huid soepel en zacht. Met UVA/UVB filter.
Hydrating cream, normale huid
Hydrating cream, normale huid
Eigenschappen:
Gezichtscrème op basis van stamcellen van rode druiven en sequoiabladeren. Revitaliseert en activeert de huidcellen. Aquaporines, proteïnen uit het extract van granaatappel herstellen de vochtbalans en houden de huid gehydrateerd. Regelt de talgafscheiding en maakt de huid soepel en zacht. Met UVA/UVB filter.
Regenerating cream
Regenerating cream
Eigenschappen:
Gezichtscrème op basis van stamcellen van rode druiven en sequoiabladeren. Beschermt en voedt de huidcellen, activeert hun groei en stimuleert de synthese van collageen. De antioxidant werking voorkomt de vroegtijdige veroudering van de huid. De polysacchariden uit sennaextract beschermen de huid en maken haar soepel en zacht. Vit. E en het uniek depigmentatiecomplex verminderen de vorming van pigmentvlekken. Met UVA/UVB filter.