Top

natuurlijke oliën

Almond oil
Almond oil
Eigenschappen:
Natuurlijke koud geperste zoete amandelolie, rijk aan onverzadigde vetzuren, vitaminen (A, B en E ) en mineralen. Amandelolie is een voedende olie, absorbeert goed, reguleert het vochtgehalte en verzacht de huid zonder de poriën te verstoppen. Amandelolie wordt verdragen door mensen met een gevoelige huid, versterkt het haar en voorkomt schilfers en haaruitval.
Argan oil
Argan oil
Eigenschappen:
Biologisch gecertificeerde argan olie met een evenwichtige verhouding omega 3-6-9 vetzuren. De olie is zeer rijk aan het totale natuurlijke vitamine E complex (min. 71 mg/100 ml) en aan vitamine F die noodzakelijk is voor een stevige structuur van de celmembranen. De extractie van Argan oil gebeurt door eerste koude persing en is daarom van de allerhoogste kwaliteit. Argan olie is gekend voor zijn hydraterende, huidherstellende en antirimpel eigenschappen. Argan oil houdt de huid en het haar stevig, veerkrachtig en gezond.
Relax oil
Relax oil
Eigenschappen:
Een hoogwaardige massageolie op basis van zachte amandelolie en essentiële oliën die de doorbloeding van de spieren bevordert. Essentiële oliën zoals geranium, oranjebloesem, bergamot, lavendel en marjolein zorgen voor een ontspannende, rustgevende en krampwerende werking. Ideale massage olie voor het slapengaan tegen stress, stijve nek, gespannen spieren, irritatie. Door zijn zachte, huidbeschermende werking kan deze olie op alle plaatsen van het lichaam gebruikt worden.