Top

lichaamsverzorging

Deodorant Spray
Deodorant Spray
Eigenschappen:
Verfrissende en zuiverende deodorant op basis van salie en linde. Salie is gekend voor haar zweetremmend vermogen en linde is sterk ontgeurend en rustgevend. Stress bevordert immers het zweten. Lactaatzuur herstelt de pH van de huid en verhoogt haar natuurlijke weerstand tegen de bacteriën die geur veroorzaken. Ook zink helpt de transpiratie te regelen. Helpt bij zweten, slechte geur, onfris gevoel.
Propolis Lipstick
Propolis Lipstick
Eigenschappen:
Deze zachte verzorgende lipstick bestaat uit het zuiverende en huidherstellende propolis samen met verzachtende en verzorgende ingrediënten zoals bijenwas en cacaoboter. De essentiële olie van tea tree ondersteunt de zuiverende kracht van propolis. Ideaal om de lippen te bescher-men bij koude (skiën) of droogte (na zonnebaden). Propolis lipstick wordt gebruikt bij kloven, gescheurde mondhoeken en droge lippen.
Propolis mondwater
Propolis mondwater
Eigenschappen:
Mondwater met venkel, mirre en propolis, gekend voor hun tandvleesverzachtend, herstellend en zuiverend vermogen. Munt zorgt voor een frisse en zuivere mond. Elixer Bucal mondspoeling kan gebruikt worden voor tandvleesbescherming, slecht ruikende adem en voor een diepe mondreiniging. Gebruik 1 dop in een glas water en spoel grondig de mondholte.
Propolis Tandpasta
Propolis Tandpasta
Eigenschappen:
Tandpasta met propolis, mirre en venkel. Natuurlijke tandpasta zonder parabenen voor een grondige reiniging van de tanden zonder beschadiging van het tandglazuur. Mirre en propolis zorgen voor een diepgaande reiniging en hebben een beschermende werking op het tandvlees. Venkel heeft een aangenaam aroma en zorgt voor een fris gevoel in de mond. Zonder parabenen en zonder fluor.
Rose water
Rose water
Eigenschappen:
Rooswater is een tonicum voor het gezicht en verzacht de huid. Het heeft een heerlijke natuurlijke geur en bevat ook veel vitamine F, onverzadigde vetzuren die de huid nodig heeft voor een stevige structuur van de celmembranen. Ze regelen ook de talgafscheiding. Rooswater wordt gebruikt om de huid te reinigen en te verstevigen. Geschikt voor gevoelige huid.
Total protection Tandpasta
Total protection Tandpasta
Eigenschappen:
Tandpasta met tijm, jeneverbes, rozemarijn, salie, tea tree en munt. Deze zachte kruidentandpasta is samengesteld uit biologische planten zoals tijm, jeneverbes, rozemarijn, salie en munt met wondhelende, zuiverende, verzachtende, ontzwellende en ontgeurende eigenschappen. De essentiële olie van tea tree ondersteunt de zuiverende werking van tijm en salie. Deze natuurlijke tandpasta (groen label) is goed voor tandplak, slechte adem, tandreiniging en terugtrekkend tandvlees.
Zoemaway Spray
Zoemaway Spray
Eigenschappen:
Zoemaway spray is een insectwerende spray op basis van 100% natuurlijke essentiële oliën om preventief aan te brengen of te verstuiven. Zonder synthetische kleur-, geur- en bewaarstoffen, PEG, minerale oliën, parabenen en siliconen.