Top

huidverzorging

Body balm
Body balm
Eigenschappen:
Een evenwichtige mix van biologisch gecertificeerde oliën zoals argan, cactus, amandel en cocos met de essentiële oliën van cipres en roos in een natuurlijke basiscrème. De oliën zorgen voor een herstellend, voedend en regenererend vermogen terwijl de essentiële olie van cipres zorgt dat de huid zich aanspant en steviger wordt. De natuurlijke basiscrème met lactaatzuur zorgt voor een juiste pH van de huid zodat deze beter beschermd is tegen alle mogelijke externe agressie. Body balm wordt dagelijks gebruikt zowel voor het gezicht als voor het lichaam, vooral rond nek, schouders, borst en buik om een slappe, hangende huid te verstevigen. Body balm is een must na zonnebaden of zonnebank om huidveroudering en uitdroging te voorkomen.
Hand cream
Hand cream
Eigenschappen:
Een uitgebalanceerde samenstelling om een goede verzorging en bescherming van de gevoelige handen te garanderen. Vooral aangewezen
voor personen met een fragiele huid die veelvuldig in water en kou zitten. Alle ingrediënten die de huid beschermen tegen extreme omgevingsfactoren zijn aanwezig, St-Janskruidolie, wortel, citroen, lecithine, shea boter, oranjebloesem, allantoïne, zonnebloemolie, keratine, Indische waternavel, beta-caroteen, biotine, vit. E en magnesium. Lactaatzuur herstelt de pH van een beschadigde huid en verhoogt haar natuurlijke weerstand. Voor gebruik de handen goed insmeren. Hand cream kan ook gebruikt worden bij kloven.
Pecto balm
Pecto balm
Pecto balm is een 100% natuurlijke mix van essentiële oliën (2,5%) en voedende plantaardige oliën om vrijer te ademen. De essentiële oliën van marjolein, bonekruid, den, munt en lavendel dringen diep binnen in de luchtwegen waar ze hun zuiverende en krampstillende werking kunnen uitoefenen. Zonder synthetische kleur-, geur- en bewaarstoffen, PEG, minerale oliën, parabenen en siliconen.
Vanaf 30 maanden
Pecto balm baby
Pecto balm baby
Pecto balm baby is een 100% natuurlijke mix van zuiverende essentiële oliën (2,25%) en voedende plantaardige oliën om vrijer te ademen. Ideaal voor de babyhuid. Zonder synthetische kleur-, geur- en bewaarstoffen, PEG, minerale oliën, parabenen en siliconen.
Vanaf 1 maand.
Skin care
Skin care
Een evenwichtige mix van biologisch gecertificeerde oliën zoals argan, ricinus en cocos met de essentiële oliën van lavendel, tea tree, cipres, rozemarijn, bonekruid en tijm in een natuurlijke basiscrème. De plantaardige oliën hebben een herstellend, voedend en regenererend vermogen. De mix van essentiële oliën zorgt voor een doeltreffende huidzuivering en een krachtig herstel na agressie van externe factoren. Skin care verzorgt het gezicht, de huid, de nagels, de lies, ontsierde benen, het tandvlees, de genitale zone, etc. tegen roodheid en irritatie. Niet in contact brengen met de ogen.