Top

Buccosor spray: keelspray met propolis

  • Buccosor spray: keelspray met propolis
rating 5
(4.9 / 7 Reviews)

Eigenschappen:
Verzachtende en zuiverende keelspray met propolis. Mirre, salie, tijm, eucalyptus en tormentil ondersteunen de bovenste luchtwegen.

Samenstelling:
Commiphora molmol (15%), Propolis (3,5%), Salvia officinalis (3%), Agrimonia eupatoria (2%), Thymus vulgaris (0,25%), Eucalyptus globulus (0,25%), Potentilla erecta (2%),  plantaardige glycerine (q.s.). 

Presentatie:
Keelspray van 30 ml

Gebruik:
3 tot 4 maal per dag in de mond sprayen

CNK:
1281146

NUT:
PL136/16Reviews (7)
rating 5 (4.9 / 7 Reviews)

rating 5 Op aanraden van de huisarts gebruik ik deze spray bij pijn aan de amandel, aangezien ik crypte heb in de amandelen. Werkt goed

rating 5 Lekkere smaak en werkt goed

rating 5 helpt vlug bij keelpijn

rating 5 Dit is een heel goede mondspray omdat het bij onze zoons vele jaren geleden een abces op een melktand heeft kunnen doen wegtrekken zonder antibiotica te gebruiken. Ze moesten dan wel ongeveer 8 keer per dag sprayen op het abces, maar na een week volhouden was het weg. Mijn man, onze zoons en ikzelf gebruiken het ook altijd bij keelpijn en dit help om keelontsteking te voorkomen. Het werkt erg ontsmettend.

rating 5 Ik vind dit een zeer efficiƫnte spray, natuurlijke ingrediƫnten, wat toch belangrijk is.

rating 5 Deze spray vind ik zeer praktisch en zeer vlug werkzaam bij beginnende keelpijn. Veel beter dan alle keeltabletten die ik al geprobeerd heb en zonder suiker!

rating 4 Gebruik dit product al jaren op aanraden van mijn arts homeopaat. Heel doeltreffend product; het bijgevoegde verstuivingssysteem maakt het mogelijk om het product makkelijk op de pijnlijke plek achteraan in de keel aan te brengen. Verlicht tegelijk ook het hoesten.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code