Top

Magdalena cakes met chocolade

  • Magdalena cakes met chocolade

Samenstelling:
Glutenvrije Magdalena cakes met chocolade met een heerlijke smaak en een luchtige textuur. Verpakt in een beschermende atmosfeer.
 
Ingrediënten:
suiker, water, zonnebloemolie, maïsmeel, chocoladebrokjes (suiker, cacaopasta, cacaoboter, lecithine), bloem van volkoren rijst en kikkererwten, cellulose (stabilisator), dinatriumdifosfaat (emulgator), natrium bicarbonaat (rijsmiddel), tocoferolrijk extract (antioxidant), sorbitol (bevochtigingsmiddel), xanthaangom (emulgator), aroma, glyceriden uit vetzuren, citroenzuur, kaliumsorbaat (bewaarmiddel), zeezout.
 
Gebruik:
klaar voor gebruik.

Bewaring:
op een droge en koele plaats bewaren. Na opening binnen de 5 dagen gebruiken.

Energetische en voedingswaarde (per 100 g)
Energetische waarde 437,39 kcal/ 1834,02 kJ
Proteïnen  1,95 g
Koolhydraten waarvan 63,56 g
        suikers 31,22 g
Vetten waarvan 18,97 g
        Verzadigd 3,8623 g
        palmitinezuur 2,0601 g
        stearinezuur 1,7509 g
        arachidinezuur 0,0512 g
        mono-onverzadigd 5,7555 g
        oliezuur 5,7555 g
        poly-onverzadigd  9,3029 g
        linolzuur 9,3029 g
Cholesterol 0 mg
Vezels  2,35g
Natrium  0,44g


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@