Top

Magdalena cakes

  • Magdalena cakes

Samenstelling:
Glutenvrije Magdalena cakes met een heerlijke smaak en een luchtige textuur.
Verpakt in een beschermende atmosfeer.
 
Ingrediënten:
suiker, water, zonnebloemolie, maïsmeel, bloem van volkoren rijst en kikkererwten, cellulose (stabilisator), dinatriumdifosfaat (emulgator), natrium bicarbonaat (rijsmiddel), tocoferolrijk extract (antioxidant), sorbitol (bevochtigingsmiddel), xanthaangom (emulgator), aroma, glyceriden uit vetzuren, citroenzuur, kaliumsorbaat (bewaarmiddel), zeezout.
 
Gebruik: klaar voor gebruik.

Bewaring:
op een droge en koele plaats bewaren. Na opening binnen de 5 dagen gebruiken.

Energetische en voedingswaarde (per 100 g)
Energetische waarde 421,67 kcal/ 1767,38 kJ
Proteïnen 1,59 g
Koolhydraten waarvan 60,28 g
        suikers 26,72 g
Vetten waarvan 18,83 g
        Verzadigd 1,9508 g
        palmitinezuur 1,2691 g
        stearinezuur 0,6459 g
        arachidinezuur 0,0358 g
        mono-onverzadigd 5,5247
        oliezuur 5,5247 g
        poly-onverzadigd  11,2792 g
        linolzuur 11,2792 g
Cholesterol 0 mg
Vezels 2,36 g
Natrium 0,44 g


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@