Top

Composor 18 Gastrosor 50 ml XXI

  • Composor 18 Gastrosor 50 ml XXI
rating 2
(2 / 1 Reviews)

Eigenschappen:
Zoethout en goudsbloem ondersteunen het behoud van een normaal maag- en darmslijmvlies.

Samenstelling:

vloeibaar extract van calendula (Calendula officinalis L, bloemen) (965 mg), water, bevochtigingsmiddel: glycerine, vloeibaar extract van duizendblad (Achillea millefolium L, bloeiende toppen (564 mg), gelyofiliseerd extract van zoethout (Glycyrrhiza glabra L, wortel) (375 mg), gelyofiliseerd extract van heemst (Althaea officinalis L, wortel) (150 mg), gamma-cyclodextrines (121 mg), alfa-cyclodextrines (33 mg), gelyofiliseerd extract van curcuma (Curcuma longa L, wortel) (15 mg).


Presentatie:
Fles van 50 ml met doseerpipet

Gebruik:
Volw: 25 druppels of 1 ml puur of in één eetlepel water, 3 x per dag
Kinderen vanaf 3 jaar: halve dosis

CNK:

3718004


NUT:
PL136/28Reviews (1)
rating 2 (2 / 1 Reviews)

rating 2 De vroegere formule was véél beter, en je voelde er onmiddellijk de weldadige werking van. Bij deze is dit niet zo. Er zitten ook bestanddelen in waarvan ik me afvraag wat het is : gamma-cyclodextrines, alfa-cyclodextrines...? En waarom het overheersende curcuma? (dat is een specerij!) Voor mij is dit product geen optie meer. Heel jammer. Zijn de nieuwe formule XXI een middel om de prijzen te kunnen verhogen? Het lijkt er sterk op...
Soria Bel: Beste, jammer om te horen. Cyclodextrines zijn zijn plantaardige moleculen die binden met de actieve bestanddelen om de opname te verhogen. Kurkuma is naast een specerij ook een plant met veel medische eigenschappen (zie informatie op internet).
De nieuwe formule bevat ook gelyofiliseerde extracten, dit zijn extracten met enzymen met een sterkere werking. Het gehalte actieve bestanddelen is ook hoger tegenover de oude formule.
Door al deze nieuwe technologieën te combineren hebben we een sterker product die beter werkt dan de oude formule.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code