Top

Sojakoekjes bio glutenvrij

  • Sojakoekjes bio glutenvrij

Samenstelling:
Glutenvrije koekjes met soja, met een heerlijke smaak. Een gezond, vezelrijk tussendoortje.

Ingrediënten:
Tapiocameel*, oersuiker* (30%), volkoren sojabloem* (18%), zonnebloemolie*, natuurlijk aroma van perzik, sojalecithine* (emulgator), natrium- en ammonium-bicarbonaat (rijsmiddelen), zeezout.
* afkomstig van BIOLOGISCHE LANDBOUW

Gebruik:
Ideaal als tussendoortje.

Bewaring:
Op een droge en koele plaats bewaren.

Energetische en voedingswaarde (per 100g):
Energetische waarde 448,59 kcal/ 1883,96 kJ:

Proteïnen 8,19 g
Koolhydraten waarvan 65,36 g
      Suikers 23,75 g
Vetten waarvan 16,05 g
      Verzadigd 1,8217 g
      Mono-onverzadigd 4,4571 g
      Poly-onverzadigd 9,7696 g
      Cholesterol 0 mg
Vezels 4,97 g
Natrium 0,28 g

*Zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@