Top

Quinoakoekjes bio glutenvrij

  • Quinoakoekjes bio glutenvrij

Samenstelling:
Glutenvrije koekjes met quinoa, met een heerlijke smaak. Een gezond, vezelrijk tussendoortje.

Ingrediënten:
Volkoren quinoabloem* (50%), tapiocameel*, rietsuiker* (27%), zonnebloemolie*, kaneel*, sojalecithine* (emulgator), natrium- en ammoniumbicarbonaat (rijsmiddelen), zeezout.
* afkomstig van BIOLOGISCHE LANDBOUW

Gebruik:
Ideaal als tussendoortje.

Bewaring:
Op een droge en koele plaats bewaren.

Energetische en voedingswaarde (per 100g):
Energetische waarde 429,04 kcal/ 1787,24 kJ:

Proteïnen 8,33 g
Koolhydraten waarvan 71,64 g
      Suikers 21,55 g
Vetten waarvan 10,91 g
      Verzadigd 1,0626 g
      Mono-onverzadigd 3,3396 g
      Poly-onverzadigd 6,5089 g
      Cholesterol 0 mg
Vezels 3,01 g
Natrium 0,25 g

*Zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@