Top

Chocoladekoekjes bio glutenvrij

  • Chocoladekoekjes bio glutenvrij

Samenstelling:
Glutenvrije koekjes met chocolade, met een heerlijke smaak. Een gezond, vezelrijk tussendoortje.

Ingrediënten:
Tapiocameel*, oersuiker* (30%), volkoren sojabloem, zonnebloemolie*, cacaopoeder* (6%), sojalecithine* (emulgator), natrium- en ammoniumbicarbonaat (rijsmiddelen), zeezout.
* afkomstig van BIOLOGISCHE LANDBOUW

Gebruik:
Ideaal als tussendoortje.

Bewaring:
Op een droge en koele plaats bewaren.

Energetische en voedingswaarde (per 100g):
Energetische waarde 449,29 kcal/ 1887,05 kJ:

Proteïnen 8,09 g
Koolhydraten waarvan 66,15 g
      Suikers 23,86 g
Vetten waarvan 15,65 g
      Verzadigd 1,9469 g
      Mono-onverzadigd 4,5041 g
      Poly-onverzadigd 9,1568 g
      Cholesterol 0 mg
Vezels 5,74 g
Natrium 0,31 g

*Zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@