Top

Rijstkoekjes bio glutenvrij

  • Rijstkoekjes bio glutenvrij

Samenstelling:
Glutenvrije koekjes met rijst, met een heerlijke smaak. Een gezond, vezelrijk tussendoortje.

Ingrediënten:
Tapiocameel*, bloem van volkoren rijst* (30%), oersuiker* (30%), zonnebloem-olie*, volkoren sojabloem*, natuurlijk aroma van bosvruchten, xanthaangom (stabilisator), sojalecithine* (emulgator), natrium- en ammoniumbicarbonaat (rijsmiddelen), zeezout.
* afkomstig van BIOLOGISCHE LANDBOUW

Gebruik:
Klaar voor gebruik, kan geroosterd of opgewarmd worden in de microgolfoven (15 sec).

Bewaring:
Op een droge en koele plaats bewaren.

Energetische en voedingswaarde (per 100g):
Energetische waarde 442,8 kcal/ 1863,36 kJ:

Proteïnen 2,23 g
Koolhydraten waarvan 76,61 g
      Suiker 23,75 g
Vetten waarvan 13,22 g
      Verzadigd 1,3088 g
      Mono-onverzadigd 3,9964 g
      Poly-onverzadigd 7,8725 g
      Cholesterol 0 mg
Vezels 4,03 g
Natrium 0,31 g

*Zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@