Top

Chocoladecake glutenvrij

  • Chocoladecake glutenvrij

Samenstelling:
Glutenvrije cake met chocolade, heeft een heerlijke smaak en een luchtige textuur. Verpakt in een beschermende atmosfeer.

Ingrediënten:
Suiker, maïszetmeel, water, volkoren rijstmeel, volkoren meel van kikkererwten, zonnebloemolie, olijfolie, cacaopoeder, microkristallijne cellulose (stabilisator), dinatriumdifosfaat (verdikkingsmiddel), natriumbicarbonaat, tocoferolrijk extract (antioxidant), natuurlijk aroma, xanthaangom (emulgator), mono- en diglyceriden van vetzuren, calciumpropionaat (bewaarmiddel), zeezout.

Gebruik:
Klaar voor gebruik.

Bewaring:
Op een droge en koele plaats bewaren. Na opening binnen de 5 dagen gebruiken.

Energetische en voedingswaarde (per 100g):
Energetische waarde 363,3 kcal/ 1522,6 kJ:

Proteïnen 5,2 g
Koolhydraten waarvan 48,46 g
      Suikers 28,65 g
Vetten waarvan 15,8 g
      Verzadigd 1,5389 g
      Mono-onverzadigd 4,8364 g
      Poly-onverzadigd 9,4263 g
      Cholesterol 0 mg
Vezels 3,2 g
Natrium 0,27 g


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@