Top

Speltpasta met boleten

  • Speltpasta met boleten

Samenstelling:
Bereid met volkoren speltmeel (Triticum monococcum L.) geproduceerd volgens de Europese normen voor biologische landbouw. Zoutarm. Rijk aan vezels.
Zonder bewaarmiddelen kleurstoffen en additieven.

Ingrediënten:
Volkoren (primitief) speltmeel*, gedehydrateerde Boletus sp* (minimum 4%).
* afkomstig van BIOLOGISCHE LANDBOUW

Gebruik:
100 g pasta koken in een liter water met zout (10 g) gedurende 3-4 minuten. Afgieten en op smaak brengen.

Bewaring:
Op een droge en koele plaats bewaren.

Energetische en voedingswaarde (per 100g):
Energetische waarde 322,24 kcal/ 1367,22 kJ:

Proteïnen 11,37 g
Koolhydraten 65,05 g
Vetten waarvan 1,84 g
      Verzadigd 0,283 g
            Palmitinezuur 0,283 g
      Mono-onverzadigd 0,443 g
            Oliezuur 0,443 g
      Poly-onverzadigd 1,014 g
            Linoleenzuur 0,840 g
            Alfa-linoleenzuur 0,036 g
            Gamma-linolzuur 0,138 g
      Cholesterol 0 mg
Vezels 10,18 g
Natrium 0,018 g

*Bevat graan met gluten en kan sporen van soja bevatten.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@