Top

Composor 18 Gastrosor 50 ml XXI

  • Composor 18 Gastrosor 50 ml XXI
rating 2
(2 / 1 Opinions)

Propriétés:
La réglisse et le calendula contribuent au maintien d'une muqueuse gastrique et intestinale normale.

Composition:

Extrait fluide de souci (Calendula officinalis L, fleur) (965 mg), eau, humectant: glycerine, extrait fluide d’achillée (Achillea millefolium L, sommités fleuries) (564 mg), extrait lyophilisé de réglisse (Glycyrrhiza glabra L, racine) (375 mg), extrait lyophilisé de guimauve (Althaea officinalis L, racine) (150 mg), gamma-cyclodextrines (121 mg), alpha-cyclodextrines (33 mg), extrait lyophilisé de Curcuma (Curcuma longa L, racine) (15 mg).


Présentation:
Flacon de 50 ml avec compte-gouttes

Utilisation:
Adultes: 25 gouttes ou 1 ml pure ou dans une cuillère d'eau, 3 x par jour
Enfants à partir de 3 ans: demi dose

CNK:

3718004


NUT:
PL136/28Opinions (1)
rating 2 (2 / 1 Opinions)

rating 2 De vroegere formule was véél beter, en je voelde er onmiddellijk de weldadige werking van. Bij deze is dit niet zo. Er zitten ook bestanddelen in waarvan ik me afvraag wat het is : gamma-cyclodextrines, alfa-cyclodextrines...? En waarom het overheersende curcuma? (dat is een specerij!) Voor mij is dit product geen optie meer. Heel jammer. Zijn de nieuwe formule XXI een middel om de prijzen te kunnen verhogen? Het lijkt er sterk op...
Soria Bel: Beste, jammer om te horen. Cyclodextrines zijn zijn plantaardige moleculen die binden met de actieve bestanddelen om de opname te verhogen. Kurkuma is naast een specerij ook een plant met veel medische eigenschappen (zie informatie op internet).
De nieuwe formule bevat ook gelyofiliseerde extracten, dit zijn extracten met enzymen met een sterkere werking. Het gehalte actieve bestanddelen is ook hoger tegenover de oude formule.
Door al deze nieuwe technologieën te combineren hebben we een sterker product die beter werkt dan de oude formule.

Tapez le code
Envoyer à un ami
@
@
Generating captcha code